×
Kumlama Tesisi
Kumlama Tesisi

Kumlama Tesisi

Kumlama Tesisi, tesisinizin kumlama üretimini iyileştirmenize ve kumlama ortamı maliyetlerinden tasarruf etmenize olanak sağlar. Kumlama tesisi maliyetli olabilir, bu nedenle kumlama  ihtiyaçlarınız için neyin mantıklı olduğunu belirlemek için bir değerlendirme yaparken göz önünde bulundurulması gereken tüm faktörleri anlamak önemlidir.

Endüstri GM, ihtiyaçlarınızı anlamak için zaman ayırır ve sizinle birlikte ihtiyaçlarınıza en uygun, yüksek verimli ve bütçeniz dahilinde özel çözümler sunar.

Sizler için kumlama tesisinin üretkenliğini,güvenliğini ve maliyetini belirleyen 5 faktörü aşağıda listeledik.

Alan Boyutu

Tesisin boyutu,kumlanacak en büyük malzemenin boyutuna göre belirlenir. Ürünleriniz daha küçük bir kompakt alana kolayca sığabiliyorsa büyük bir tesise gerek yoktur ve tabi ki bunun tersi de olabilir. Endüstri Gm, üretim ihtiyaçlarınızı karşılamak için gereken boyutu belirlemek için müşterilerle birlikte çalışır.

Kumlama Tesisi
Kumlama Tesisi

Toz Toplama Sistemi

Toz Toplama Sistemi,kumlama tesisi alan boyutundan sonra en önemli bileşendir.Toz toplama sisteminin,tesisin bir ucundan diğer ucuna kadar temiz havayı süpürerek havadaki tozu etkili bir şekilde temizlemesi gerekir.Toz kanallar aracılığıyla kumlama alanından tekrar dönüştürülebilen bir filtreleme sistemine taşınır.

Endüstri GM Toz Toplama Sistemleri tesis boyutuna, kumlanan parçalara, kumlama ortamından gelen toz miktarına ve hava akışına göre her bir tesise yetecek şekilde boyutlandırılmıştır.

Kumlama Tesisi
Toz Toplama Sistemi

Aşındırıcı Kurtarma Sistemi

Bu sistem,harcanan aşındırıcının tesisin zemininde toplandıktan sonra nasıl işleneceğini belirler.Aşındırıcı Kurtarma Sistemi personel müdahalesi gerektirmeyen, aşındırıcıyı daha sonra kullanmak üzere toplayan,temizleyen ve geri dönüştüren çok gelişmiş ve otomatik sistemdir.

Aşındırıcı Kurtarma Sisteminde bir den çok seçenek olduğundan Endüstri GM sizin için hangisinin en uygun olduğunu belirlemeye çalışacaktır.

Kumlama Tesisi
Kumlama Tesisi

Malzeme Taşıma Sistemi

Yeni tesisinizin doğru yerleşim planını dikkatlice seçmeniz gereklidir. Malzemenizin kumlama işleminden boyama işlemine kadar  hangi aşamalardan geçmesi gerekecek belirlenmesi gerekiyor.

Tesis tasarımını uzman ekibimiz ile görüştükten sonra, kumlama alanında ne tür bir malzeme sistemi kullanacağınıza karar vermeniz gerekecektir. Endüstri GM olarak, ihtiyacınız olan her türlü değişikliğe yardımcı olamaya hazırız.

Kumlama Tesisi
Kumlama Tesisi Malzeme Taşıma Sistemi

Kumlama Kazanı

Herhangi bir malzemeyi kumlamak için,aşındırıcıyı tutan basınçlı bir kaba ihtiyaç duyulacaktır.İhtiyaçlarınıza bağlı olarak,uygun kumlama makinası kurulumu verimlilik ve üretkenlik için çok önemlidir.

Makine seçimi,tesis içerisinde kaç operatör çalışacaksa ona uygun olarak belirlenir.

Uzman ekibimiz gerekli bilgiler doğrultusunda işinize en uygun makinayı seçme konusunda sizlere memniyetle yardımcı olmaya hazır.

Kumlama Kazanı
Kumlama Kazanı